Kantonrechter veroordeelt Robert Moszkowicz tot betalen proceskosten Jurgen Swart

robert-moszkowiczUTRECHT – Kantonrechter Steenberghe  oordeelt dat de Amsterdamse jurist Robert Moszkowicz  de proceskosten moet vergoeden van rechtbankjournalist Jurgen Swart in de zaak die Moszkowicz tegen Swart had aangespannen.

Robert Moszkowicz

De broer van de na hem als advocaat geschrapte Bram Moszkowcz spande een zaak aan  omdat op dit blog onjuiste en kwetsende en verhalen over hem zouden verschijnen.  Blijkbaar schrok Moszkowicz zo van het antwoord dat hij kreeg van advocaat Louis de Leon dat hij het kort geding om gezondheidsredenen introk.

comparitie

Hij spande wel een bodemprocedure aan. De kantonrechter schreef een comparitie uit maar Moskowicz was naar eigen zeggen twee keer te ziek dom op die comparitie te verschijnen.  Op het allerlaatste moment stuurde hij vage faxjes naar advocaat De Leon. Daarna deed hij een verzoek om de zaak om gezondheidsredenen in te trekken. Hij ging akkoord met een veroordeling in de proceskosten. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

28 november 2013 Robert Moszkowicz te ziek voor comparitie

2 juni 2013 Robert Moskowicz trekt kort geding in

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.