Gunstig hoger beroep voor moeder die baby vermoordde

rechtbank_arnhem_1710748a.jpgARNHEM – Het gerechtshof legt de 25-jarige A.S, uit Veenendaal 7  maanden cel en tbs met dwangverpleging op. N. heeft op 27 augustus 2011 haar pasgeboren baby in een container gegooid. Haar schoonvader,  die niet wist dat N.  zwanger was, vond het lijkje

Arnhem 

De officier  zag geen bewijs voor moord en eiste 9 maanden en voorwaardelijke tbs,  De rechtbank zag dat wel, die legde 2 jaar en een voorwaardelijke tbs op. De advocaat generaal eiste dezelfde straf. Het hof ziet ook bewijs voor moord. Maar het hof komt tot een lagere straf omdat vrouw ernstig gestoord is. N. kan nu veel sneller met de klinische behandeling beginnen die onderdeel uitmaakt van de voorwaardelijke tbs. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

12 juni Kindermoord is nu ook voor Openbaar Ministerie moord 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.