Bulgaarse autodieven 8 aanhoudingen

in_de_loods31ZWOLLE – De rechter commissaris houdt 3 Bulgaarse en 1 Nederlandse autodief 2 weken in bewaring. De politie pakte in een grote onderzoek naar een bende Bulgaarse autodieven 8 verdachten op. 2 Bulgaarse mannen, 1 Bulgaarse vrouw en 1 Nederlandse vrouw zijn naar huis gestuurd.

BMW

De dieven wisten op zeer professionele wijze auto’s open te maken. De gestolen voertuigen, vooral BMW’s, Mini Coopers en Citroëns, werden in een loods in Vlaardingen voorzien van een valse identiteit. De auto’s kregen andere kentekens en het chassisnummer werd weggeslepen.

afgezaagd

In de loods in Vlaardingen stonden 6 nieuwe auto’s. In de loods lagen ook onderdelen van auto’s, waaronder een witte Volkswagen waar het dak van afgezaagd was. De gestolen onderdelen en de auto’s werden verkocht in Bulgarije.  De verdachten hebben tientallen voertuigen gestolen en doorverkocht. De zaak gaat verder op 2 september. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.