Werkstraf voor duizenden die voor kankerpatienten waren bedoeld

RoparunUTRECHT – De officier van justitie eist 150 uur werkstraf en 3 weken voorwaardelijke gevangenisstraf tegen de 51-jarige Annet van M. uit Veenendaal. Van M. zou als penningmeester van een vriendenclub van de Roparun 11.000 euro’s  achterover hebben gedrukt die voor kankerpatienten waren bedoeld.

Roparun

De Roparun is een monsterrace waarbij de lopers geld op halen voor kankerpatienten.  M. heeft in totaal 16.000 euro gestolen van het clubje lopers waarvan zij penningmeester was. Ze betaalde al 5000 euro terug voordat er aangifte werd gedaan.  De officier eist nu dat de vrouw de rest ook terug betaalt. Uitspraak 15 juli. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.