Duizend procent de waarheid van een weggepeste Marokkaanse moeder

 

aleid-wolfsen_thumbUTRECHT – Ik speek de waarheid 1000 procent, zegt Fadma Bouhtala tegen rechter commissaris Krepel. Ze klinkt geloofwaardig., Maar 1000 procent is net zoveel of net zo weinig als 100 procent. Voorlopig is het te weinig. Want Fadma  staat alleen tegenover Aleid Wolfsen die onder ede heeft ontkend dat hij iets heeft beloofd in een telefoongesprek met Fadma.

Aleid Wolfsen

In mei 2011 belde burgemeester Aleid Wolfsen uit zijn auto met de familie Bouthala. Het was  een periode waarin Wolfsen van het ene politieke drama naar het andere spoedde. Maar volgens Fadma Bouthala zou Wolfsen garant staan voor de veiligheid van de hoogzwangere  Fadma en haar gezin. Ze bleef  in de woning Leidsche Rijn. Later moest ze met haar gezin toch vluchten voor de pestende jongeren.

schadevergoeding

Namens de familie eist Yehudi Moskowicz schadevergoeding van 70.000 euro.  De gemeente  wil dat niet betalen. En er is in dit een getuigenverhoor een 1 tegen 1 situatie ontstaan. Bovenal gelooft niemand dat een jurist als Wolfsen zulke verstrekkende toezeggingen zou doen. 

Daar staat tegenover dat Wolfsen een stijfkop is, die in Utrecht de raarste dingen heeft gedaan,  die niemand van een ervaren kamerlid verwachtte. Moskowizc wil de chauffeur van Wolfsen oproepen als getuige. Die chauffeur is de enige die mogelijk iets heeft meegekregen van de toezegging.  De rechter commissaris beslist over 2 weken. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

24 maart 2014 Wolfsen beloofde niks

7 september 2012 Weggepeste Marokkaanse familie hof wijst beklag Yehudi Moszkowicz toe

12 juni 2012 Weggepeste Marokkaanse familie de eerste slag is voor Yehudi Moszkowicz

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.