Tapijtmoord eis 20 jaar

jan hein kuijpersROTTERDAM – De officier van justitie eist 20 jaar gevangenisstraf tegen de 44-jarige Ton de H. uit Utrecht wegens moord. Volgens het OM heeft De H. 1 jaar geleden in een tapijtwinkel in Rotterdam Alexandrium zijn collega, de 47-jarige Marion van der Kraan vermoord.

Jan Hein Kuijpers

De H. was filiaalmanager. Hij verloor zijn baan nadat de vrouw een klacht wegens seksuele intimidatie had ingediend. Hij zocht haar na zijn ontslag op in de winkel omdat zij de beschuldigingen zou hebben verzonnen. Hij stak de vrouw 15 keer.

geen strafblad

De H. werkte 24 jaar bij het bedrijf. Hij heeft geen strafblad. Ook het Pieter Baan Centrum begrijpt niet hoe deze man opeens zo is ontploft. Volgens advocaat Jan Hein Kuijpers is de verdachte een grijze muis die nooit een vlieg kwaad doet. Uitspraak over 2 weken. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.