Moeder die dochter aanbood via internet gelijk voorarrest

DordrechtDORDRECHT – De rechtbank veroordeelt de 46-jarige Astrid H. tot 30 maanden gevangenisstraf waarvan 19 maanden voorwaardelijk.  Astrid H.  heeft haar 8-jarige dochter via internet aan mannen aangeboden voor seks. De rechtbank noemt het mensenhandel en koppelarij.

Dordrecht

De echtgenoot van H. kreeg al gevangenisstraf. Het OM werd in de zaak tegen moeder H. eerst niet ontvankelijk verklaard omdat de vrouw was gehoord als getuige en niet als verdachte.  Maar het gerechtshof bepaalde dat ook de moeder moest worden vervolgd.

H. houdt vol dat zij pedofielen in de val wilde lokken. De rechtbank noemt dat ongeloofwaardig. De zaak kwam aan het rollen toen de zwager van de mails ontdekte.  H. zat al 11 maanden in voorarrest.(andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

12 maart 2014 Moeder die 8-jarige dochter aanbood via internet toch vervolgd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.