Hoger beroep arts Jansen Steur in Arnhem

downloadARNHEM – Het hoger beroep dat de veroordeelde arts Ernst Jansen Steur heeft aangespannen tegen zijn strafrechtelijke veroordeling dient in Arnhem. De Twentse ex-neuroloog kreeg van de rechtbank Overijssel in februari 3 jaar gevangenisstraf.

verkeerde diagnoses

De inmiddels 68-jarige Jansen  Steur  kreeg zijn straf omdat hij verkeerde diagnoses stelde bij verschillende voormalig patiënten. Hij wordt ook verantwoordelijk gehouden voor de zelfmoord van een patiënte. Zij dacht dat ze snel zou overlijden omdat ze ernstige ziektes had. Later bleken de diagnoses verkeerd.

Volgens rechtspraak.nl verschenen er in verschillende media berichten dat het appel in Almelo zou dienen. Maar nu is bepaald dat het volgens de regels in Arnhem gebeurd. Op 24 september begint het beroep met een regiezitting. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.