Tapijtmoord 14 jaar voor een grijze muis

Jan Hein KuijpersROTTERDAM – De rechtbank veroordeelt de 44-jarige Ton de H. uit Utrecht tot een gevangenisstraf van 14 jaar wegens moord. De H. heeft 1 jaar geleden in een tapijtwinkel in Rotterdam Alexandrium zijn collega Marjon van der Kraam vermoord.

Jan Hein Kuijpers

De officier van justitie had 20 jaar geeist. De verdachte verloor zijn baan omdat de vrouw een klacht wegens seksuele intimidatie tegen hem had ingediend. Hij ging naar de winkel en hij stak de vrouw 15 keer. Volgens advocaat Jan Hein Kuijpers is de H. een grijze muis die nooit iets opvallends doet. Het hoger beroep begint op 28 januari. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

9 juli 2014 Tapijtmoord eis 20 jaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.