Speedbootbrokkenmaker weer bij de raadkamer

speedbootUTRECHT – De officier van justitie vraagt de gevangenneming van de 49-jarige Arnoud H. uit Oosterbeek.  H. botste begin augustus in Vinkeveen met zijn speedboot op een boot met 4 opvarenden. Twee mannen uit Leusden kwamen om het leven.

speedboot

Het OM beschuldigt H. van doodslag, maar de rechter commissaris liet de man vrij omdat er geen serieuze verdenking was. Het OM ging in hoger beroep. De officier bracht in dat de speedboodbestuurder zwaar onder invloed van alcohol was. H.  moest 2 weken in bewaring  blijven. H. lijkt zich niets te kunnen herinneren. De raadkamer beslist vandaag. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

8 augustus 2014 Speedbrokkenmaker blijft in de cel alvast 2 weken

6 augustus 2014 Speedbootbrokkenmaker mag naar huis maar eerst langs de raadkamer

6 augustus Speedbootbrokkenmaker voorgeleid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.