Nog 2 zaken voor de verdachte van de moord op de kaasboer

beukstraat.jpgARNHEM – Het is een drukke week voor de 46-jarige Andre F. de man die wordt verdachte van de moord op de Utrechtse kaasboer Kees Witteveen. De bejaarde Witteveen werd op 14 mei in zijn woning aan de Beukstraat werd gewurgd.

Beukstraat

De advocaat generaal eist vandaag 3 maanden gevangenisstraf tegen de 46-jarige Andre F. wegens het bezit van harddrugs. F. is op 24 april door de rechtbank Midden Nederland tot dezelfde straf veroordeeld voor dit feit.  Deze kleine drugszaak werd toen afgesplitst van een woningoveral.

woningoverval

Die woningoverval wordt ook deze week behandeld. Donderdag 28 augustus moet F. in Utrecht bij de meervoudige kamer verschijnen op verdenking van een woningoverval die hij met 2 anderen zou hebben gepleegd op 21 juli 2012. De man heeft het maar druk. Het hof houdt de zaak aan. De volgende zitting is op 31 oktober. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

5 augustus 2014 De moord op de kaasboer aan de Beukstraat de verdachte heeft belangrijker zaken te doen

30 mei 2014 De moord op de kaasboer in de Beukstraat 3 maanden

23  mei 2014 De moord op de kaasboer in de Beukstraat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.