Eis 5 jaar voor Bijzaken voor de verdachte van de moord op de kaasboer

beukstraat.jpgUTRECHT – Andre F. komt als laatste de zaal in. Hij zit in deze bijzaak  als enige vast. De 46-jarige F. zoent de medeverdachte, de 35-jarige Maria T. T.  de moeder van hun baby, is op vrije voeten . De parketpolitie laat het begaan.

kaasboer

Maria T. heeft niets te maken met de dood van kaasboer Kees Witteveen die in mei werd vermoord in zijn woning aan de Beukstraat in Utrecht.  Zij wordt alleen verdacht van betrokkenheid bij een overval op een woning aan de Simplonbaan 2 jaar geleden.

baby

T. is met haar baby in de rechtbank. Ze moet snel weer weg want precies vandaag is er plek voor haar in een opvang in Den Haag.

F. draagt een spijkerbroek en een nette witte blouse. Hij heeft voor de rechtbank een nette bril opgezet. De zaak draait om een overval in Utrecht op de woning van een dealer. Volgens de slachtoffers zijn ze overvallen door 3 gewapende gemaskerde mannen.

F. erkent dat hij in de woning van de dealer is geweest. Maar hij heeft niemand overvallen. Sterker nog hij is zelf in zijn nek gestoken.Volgens F. kwam hij juist drugs brengen. Hij zou 12.000 euro krijgen en hij had ook nog een 4500 euro bij zich. 

De zaken lijken op elkaar. Ook de moord op kaasboer Kees Witteveen lijkt een uit de hand gelopen overval. De officier gelooft niets van het verhaal van F.  Hij eist 5 jaar tegen F.. Tegen Maria T, eist de officier 1 jaar voorwaardelijk. Uitspraak 11 september. De zaak over de moord op de kaasboer gaat op 28 oktober verder.(andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.