Werkstraf voor betasten paardenmeisjes

kluitmanUTRECHT – De officier van justitie eist tegen de 73-jarige Cornelis van der W. uit Montfoort 120 uur werkstraf en 3 maanden voorwaardelijke gevangenisstraf.

Van de W.  zou op zijn boerderij  2 meisjes in de leeftijdsklasse van 14 tot 17 jaar hebben betast. De bejaarde lastpak liet meisjes op zijn boerderij paard rijden. Maar hij kon zijn handen niet thuis houden.

woonadres

De officier vraagt als bijzondere voorwaarde dat de verdachte binnen het perceel van zijn woonadres geen contact mag zoeken of hebben met minderjarige meisjes en.  De verdachte is niet op de zitting.  Uitspraak is op 10 september. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.