Alvast 5 jaar voor de verdachte van de moord op de kaasboer

beukstraat.jpgUTRECHT – De rechtbank veroordeelt de 46-jarige Andre F. conform de eis tot 5 jaar gevangenisstraf vanwege een gewelddadige overval op een woning en nog wat kleinigheden. F. is niet in de rechtbank. Zijn advocate is er wel.

Beukstraat 

De rechtbank acht bewezen dat F.  een gewapende overval heeft gepleegd op een woning waar ook drugs worden verkocht. F. heeft met 2 anderen de slachtoffers stevig toegetakeld. De verklaring van F. dat juist hij in de woning door de anderen is aangevallen en dat hij zich moest verdedigen, vindt de rechtbank niet aannemelijk.

kaasboer 

Een medeverdachte krijgt 4 jaar. De 35-jarige vriendin van F. die op zo druk is met hun pasgeboren kind, spreekt de rechtbank vrij. F. is de komende nog veel te zien in de rechtbank. Hij zou de moord op de Utrechtse kaasboer Kees Witteveen in diens woning aan de Beukstraat op zijn geweten hebben. Die zaak gaat op 28 oktober verder, (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

28 augustus 2014 Eis 5 jaar voor bijzaken voor de verdachte van de moord op de kaasboer

25 augustus 2014 Nog 2 zaken voor de verdachte van de moord op de kaasboer 

5 augustus 2014 De moord op de kaasboer aan de Beukstraat de verdachte heeft belangrijker zaken te doen

30 mei 2014 De moord op de kaasboer in de Beukstraat 3 maanden

23  mei 2014 De moord op de kaasboer in de Beukstraat

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.