Kinderlokker vast 2 weken binnen

20140722_142908 (1)UTRECHT – De rechter commissaris stelt een 37-jarige man uit Houten 2 weken in bewaring. De Houtenaar zou de kinderlokker zijn die zijn dorp in beroering bracht. Hij wordt verdacht van ontuchtige handelingen met kinderen.

rechter commissaris

Bij de politie kwam een melding binnen dat er een kinderlokker rondhing bij bassischolen in Houten. Hij zou kinderen hebben betast. De onrust onder de ouders is groot. Er zijn 3 aangiftes binnengekomen. De verdachte  werd op 9 september aangehouden. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

Een gedachte over “Kinderlokker vast 2 weken binnen”

  1. Weer een erg tendentieus bericht van Swart: “kinderlokker vast 2 weken binnen”… Voor onze objectieve verslaggever staat het blijkbaar al vast dat deze verdachte schuldig is en dat (daarom) deze straf slechts een voorshot is.

    Jammer dat hij als journalist/hobbyist een minder genuanceerde stelling inneemt dan zowel het OM, de rechterlijke macht als de advocatuur. Misschien weet Swart het wel beter dan de rest……

    Helaas is deze vooringenomenheid eerder regel dan uitzondering bij deze verslaggever.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.