Drugssmokkelaars

Porsche CayenneZWOLLE – De rechter comissaris houdt een 50-jarige Utrechter en 2 andere verdachten 2 weken binnen.  Deze verdachten maken deel uit van een groep van 5 die deze week werd aangehouden omdat ze 5 internationale drugstransporten hebben georganiseerd.

Cayenne

Twee andere verdachten onder een 61-jarige Hagesteiner mogen het onderzoek in vrijheid afwachten. De 3 andere verdachten komen uit Appingedam, Hilversum en Deventer.

hasj

De vrachtwagen van de bende is in november 2013 door de Noorse politie doorzocht. In de trailer trof de politie 146,5 kilo hasj en 9,5 kilo amfetamine aan.  Op 20 juni 2014  vond de Engelse politie in een vorkheftruck die in een vrachtwagen stond, 350.000 MDMA-pillen, 16 kilo heroïne en 6 kilo cocaïne.

De overige transporten  vonden plaats in februari, maart en april 2014 en hadden als bestemming Denemarken, Zweden en Engeland. In de vrachtwagens is  69 kilo hasj, 71 kilo cannabis en 10,8 kilo heroïne aangetroffen.

doorzoekingen

De woningen van de verdachten en een bedrijfspand zijn door de politie doorzocht. Daarbij is beslag gelegd op een Porsche Cayenne, ongeveer 7000 euro in contanten en een plak hasj. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.