Borstendokter dreigt de cel in te draaien

Den-Haag.jpgDEN HAAG – De 55-jarige Rock G. uit Vlaardingen die bekend stond als de borstendokter hangt een lange celstraf boven het hoofd. De officier van justitie eist 3 jaar.  G. zou  zeker 10 patiëntes hebben mishandeld met zwaar lichamelijk letsel tot gevolg.

Den Haag

G. een voormalig gynaecoloog opereerde zijn patiënten in zijn kliniek in Den Haag. De vrouwen lieten vooral borstvergrotingen uitvoeren. Volgens het OM had G. voor al die ingrepen geen papieren en geen ervaring.

De kliniek werd na 1 jaar gesloten door de inspectie. De kliniek was onhygiënisch en ongeschikt en G. deed zich voor als plastisch chirurg terwijl hij dat helemaal niet was.

Het OM kreeg na een oproep in de media 120 aangiften van vrouwen die een borstvergroting hadden laten uitvoeren. De slachtoffers hebben na 5 jaar nog steeds last van de verminkingen. Uitspraak 29 dokter. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.