Moord Yvon Pfaff 7 verdachten

Yvon-Pfaff.jpgDEN BOSCH – De raadkamer van de rechtbank houdt 3 verdachten uit Maurik 3 maanden binnen. Deze Maurikers, 2 mannen en 1 vrouw worden verdacht van het medeplegen van moord op Yvon Pfaff en brandstichting.

Yvon Pfaff

De 47-jarige Yvon Pfaff uit Ochten werd in juni in St Michielsgestel gevonden in een uitgebrande auto. Hij zou in een recreatiewoning in Ewijk zijn gedood.

Italie

De politie hield deze week al weer de zevende verdachte aan in deze zaak, een 37-jarige vrouw uit Den Bosch. Tot de verdachten behoren 3 broers uit Maurik en de vrouw van een van de broers.  Twee andere verdachten werden al eerder door de raadkamer gevangen gezet. Een verdachte zit nog vast in Italië.  Deze voortvluchtige  Bosschenaar moet nog worden uitgeleverd. Op 9 januari 2015 is de eerste pro forma in deze zaak. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

8 oktober 2014 Moord Yvon Pfaff 6 verdachten

26 september 2014 Moord Yvon Pfaff 2 verdachten in bewaring

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.