Terrorist in bewaring

landelijk parketROTTERDAM – De rechter commissaris stelt een 26-jarige Marokkaan uit Amsterdam 2 weken in bewaring. Volgens het Openbaar Ministerie is de man bezig met het voorbereiden van een aanslag op politiemensen.

landelijk parket

Het onderzoek naar de vermeende terrorist is gestart met informatie van de AIVD. De verdachte verblijft illegaal bij familie in Amsterdam. Bij de doorzoeking van die woning is computerapparatuur in beslag genomen.

Omdat de verdenkingen tegen de man, waaronder aanwijzingen voor voorbereidingen van terroristische misdrijven tegen politiemensen, verder moeten worden onderzocht is hij vandaag door het Landelijk Parket voorgeleid. Wordt vervolgd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.