Heks van Kockengen eis 3 jaar

sara-glattUTRECHT – De officier van justitie eist 3 jaar gevangenisstraf tegen de 55-jarige Sara Glatt. Glatt, beter bekend als de heks van Kockengen, heeft volgens de officier een patiënt in hulpeloze toestand achtergelaten. De patiënt liep de snelweg op en werd doodgereden.

Sara Glatt

De overleden patiënt was een Zwitserse drugsverslaafde die naar Kockengen was gekomen om door Glatt met ibogaine  te worden behandel. De Zwitser werd onwel.  De behandelingen van Glatt waren heel populair. Ze behandelde honderden verslaafden met de stof en Glatt  verdiende  daar veel geld mee.

ibogaine

In Nederland is de stof ibogaine niet verboden. Maar volgens het OM is Glatt toch de fout in gegaan. De stof mag volgens de officier alleen toegediend worden voor deskundigen.

Glatt wist volgens het OM dat ibogaine gevaarlijk was omdat het eerder met andere patienten ook mis was gegaan.  Uitspraak 12 november. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

 

lees ook

18 juni 2014 De verdwenen heks van Kockengen is nog lang niet veroordeeld

20 november 2012 Een keurige heks uit Kockengen in een rode jas

10  oktober 2012 Een keurige heks in een rode jas

13 augustus 2012 Heks van Kockengen naar het Europese Hof

10 augustus 2012 Nog langer voorarrest heks van Kockengen

2 augustus 2012 Hof houdt heks van Kockengen binnen

25 juli 2012 Blijft de heks van Kockengen in de cel

12 juli 2012 Heks van Kockengen blijft een maand binnen

11 juli 2012 Heks van Kockengen weer vastgezet

Een gedachte over “Heks van Kockengen eis 3 jaar”

  1. it voorstel toont alleen dat de Nederlandse politiek systeem nog steeds in de duisternis van de donkere eeuwen schuilt. Vrouw Glatt deed niets verkeerd, en probeerde om te helpen deze man. Heeft hij een ander alternatief hebben? Ze moet worden toegejuicht voor alle hulp die ze gaf een groot aantal mensen. Ik hoop alleen dat de Rekenkamer zet haar gratis.
    Ik kan alleen de barbaarse dekking gegeven aan deze situatie door uw mediabron damn. Hoe kon iemand een eerlijk proces van de volledig vooringenomen en lasterlijke artikelen die u hebt geschreven over deze vrouw verwachten. Ik zou zeggen “Shame on you”, maar uw editors hebben uiteraard geen kennismaking met het concept.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.