Boekverbod bekrachtigd

Cover-Ros-1-advARNHEM –  De Ros Tapes blijven verboden. Het verhaal dat misdaadjournalist Hendrik Jan Korterink schreef over de verklaringen van de zogenaamde moordmakelaar Fred Ros is nog een half jaar niet te koop.

Ros Tapes

Ros kreeg 30 jaar van de rechtbank in het PassAgeproces. Ros zag het licht en hij werd de nieuwe kroongetuige. Hij legde klaringen af bij justitie en Korterink produceerde een boek over deze verklaringen.

Het OM stapte samen met een paar verdachten uit het liquidatieproces naar de rechtbank om een boekverbod af te dwingen. De rechtbank gaf het OM zijn zin. Advocaat Yehudi Moskowicz ging in hoger beroep, maar dat hielp niet. Ros moet volgende week een verklaring afleggen in de rechtbank.(andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

30 oktober 2014 Persvrijheid bedreigd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.