De verkeersregels blijven een probleem voor Robert Moszkowicz

robert moszkowiczARNHEM – Het gerechtshof houdt de zoveelste verkeerszaak zaak tegen Robert Moszkowicz aan. Robert heeft zich voor de zitting afgemeld wegens ziekte.  De 61-jarige straatvechter heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een verkeersveelpleger. Hij maakt er zijn hobby van om veel te hard met ingetrokken rijbewijs door Nederland te scheuren.

Robert Moszkowicz

Moszkowicz reed op 17 juli 2012 in Loenersloot meer dan 40 kilometer te hard. Hij kreeg van de kantonrechter in Utrecht op 15 mei 2013 740 euro boete en een rijontzegging van 4 maanden. En hoewel de kantonrechter royaal artikel 63 toepaste, ging Moszkowicz toch in hoger beroep.

familie

Goed nieuws voor de familie is dat Robert vandaag wordt verdedigd door een kantoorgenoot van zijn behouden zoon Yehudi.   Die zullen geen ruzie krijgen over de rekening. En wie op  Moszkowicz.org klikt, de pek waar Robert tot voor kort zijn weinig succesvolle bedrijf runde, komt nu vanzelf uit op de site van Yehudi Moskowicz.

Yehudi

Volgens Yehudi  Moszkowicz heeft hij deze domeinnaam van zijn vader overgenomen. Hij wil met veel klem benadrukken dat hij geen zakelijke banden met zijn vader onderhoudt. Zijn vader is nu op een andere plek op het internet te vinden. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

21 februari 2014 Verkeersveelpleger Robert Moszkowicz verlengt zijn strafblad

1 november 2013 Hoger Beroep verkeersveelpleger Robert Moszkowicz uitgesteld

27 november 2012 Robert Moskowicz is te druk voor de gevangenis hij moet tuintjes schoffelen

13 november 2012 Eis 10 weken gevangenisstraf tegen Robert Moszkowicz

21 juni 2012 Weer 10 weken gevangenisstraf op de lat voor Robert Moszkowicz

13 juni 2012 Advocaat Robert Moszkowicz verliest kansloze zaak

1 juni 2012 Eis gevangenisstraf tegen Robert Moszkowicz verkeerszaak uitgesteld

29 mei 2012 De terugkeer van Robert Moskowicz als advocaat

3 mei 2012 Robert Moszkowicz bouwt verder aan zijn strafblad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.