Glurende hockeycoach blijft in de cel

HGC_logoALKMAAR – De rechtbank houdt de 44-jarige Luigi C. in de cel. C. heeft jarenlang in de kleedkamers van hockeyclubs HGC en HDM opnames gemaakt van douchende meisjes. Volgens het Openbaar Ministerie had C. een verzameling met meer dan 100.000 plaatjes.

HGC

Zaak dient in Alkmaar omdat een rechter in Den Haag  in het bestuur van HGC zat. Advocaat Michael Berndsen vindt dat C. na 100 dagen in de cel  thuis de rechtszaak kan afwachten. Het recidivegevaar is klein, vindt de advocaat.

De officier van justitie denkt daar heel anders over. C. maakt al 20 jaar opnames volgens het OM. De rechtbank is het met de officier eens. De zaak gaat verder op 3 maart met de inhoudelijke behandeling. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

2 oktober 2014 Hockeycoach filmde ook meisjes bij HDM

4 september 2014 Hockeycoach filmde naakte meisjes in de kleedkamer van HGC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.