De laatste uitspraak van het jaar 2014 6 jaar voor 2 winkels aan de Amsterdamsestraatweg

$_82UTRECHT – De vierde verdieping van de rechtbank is op een eenzame kerstboom na uitgestorven aan het begin van de oudjaarsmiddag.  De laatste uitspraak van dit jaar trekt geen publiek. Toch is het een vervelende zaak, zegt  de onverwoestbare oude rot  Peter Bender. Rechter Bender geeft Richard van den B.  6 jaar cel vanwege 2 overvallen op winkels.

kerstboom

De 51-jarige Van den B, is zelf niet gekomen om het vonnis aan te horen. Deze verdachte heeft al meer dan 30 keer de jaarwisseling achter de tralies doorgebracht. De kassajuffen van de Zeeman en de Blokker aan de Amsterdamsestraatweg die met een mes werden bedreigd, zijn er wel.

Deze dames krijgen allemaal 850 euro schadevergoeding. De rechter legt uit dat er een maatregel wordt opgelegd.  De officier gaat het geld innen. Kan Van den B, dit geld niet betalen, en die kans is groot, dan schiet de officier het voor. De dames krijgen hun geld  en dan wordt het op een ander moment gehaald bij Van den B., besluit de rechter uit. Toch nog een leuk kerstcadeau voor de slachtoffers.  De officier had 6 jaar geëist. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

19 december 2014 Winkels overvaller Amsterdamsestraatweg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.