Een rustig nieuwjaar of ZSM

gelukkig nieuwjaarDEN HAAG – Ons jaarlijkse uitje is ons ontnomen. Ieder jaar zaten de rechtbanken vol met oudjaarsvierders die een  stap te ver waren gegaan. In Utrecht dienden er vlak na oud en nieuw tientallen zaken. Dit jaar is er is niet eens een supersnelrechtzitting.

jaarwisseling

Veel zaken worden blijkbaar ZSM door de officier afgedaan.  Je zou iedereen aanraden om snel misschien iets teveel te betalen aan het OM als je daarmee kunt voorkomen dat je op een supersnelrechtzitting met veel pers wordt geknald.

Dat overkomt de 18-jarige Ousama M. in Den Haag,  M. krijgt voor het gooien in brand steken van de auto van zijn buurvrouw 6 maanden waarvan 3. Hij krijgt van de politierechter ook een verbod om de komende 2 jaarwisselingen in Den Haag op straat te zijn.

Veel relschoppers hebben de afgelopen dit soort verboden gekregen Blijkbaar werkt dat verbod goed. (andereverhalenuitderechtbank.nL)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.