Mensenhandel door een Engelse moeder met 4 jonge kinderen

buggyUTRECHT – De rechtbank houdt de zaak tegen de 34-jarige Bridget R. aan. De Engelssprekende R. wordt beschuldigd van mensenhandel. Zij is al voor de derde keer niet op de zitting.  De kans dat zij ooit zal komen, is te verwaarlozen denkt het Openbaar Ministerie.

buggy

De zaak is een unicum. Dit mensenhandel artikel wordt gebruikt voor gewelddadige pooiers. De rechtbank veroordeelde al wel eens een opa die een kleinzoon liet stelen maar nog nooit een moeder met jonge kinderen. R. verstopte de spullen in de rugzakken van de kinderen en in een buggy, die ook al gestolen zou zijn. De beelden van de diefstallen zijn nu ook beschikbaar.

Engels adres

Het OM ervoor gekozen om haar te dagvaarden als een Nederlandse zonder vaste woon of verblijfplaats. Dat is correct gedaan. Maar in het dossier staat ook nog een adres in Engeland waar R. zou kunnen verblijven.  De rechtbank vindt dat de dagvaarding ook naar dat adres wordt gestuurd.

De zaak gaat verder op 7 april. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

30 april 2014 Mensenhandel door een moeder met 4 jonge kinderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.