Schietende pizzakoerier verdachte slachtoffer is te bang om op de zitting te komen

Willem Jan AusmaUTRECHT – De rechtbank trekt de zaken tegen de schietende pizzakoerier en zijn slachtoffer uit elkaar. De rechtbank wijst een verzoek verzoek van advocaat Bouchikhi toe. Bouchiki vertegenwoordigt in deze zaak de 20-jarige Khalid O. en die is te bang om naar de rechtbank  te komen.

Willem Jan Ausma

O. is de man op wie is geschoten door de pizzakoerier op 4 juli op de Atlasdeef in Utrecht. O. wordt er op zijn beurt van beschuldigd dat hij de pizzakoerier zwaar heeft mishandeld. Hij heeft hem met een scherp voorwerp in het gezicht geslagen.

De zaken worden tegelijk behandeld en de pizzakoerier, de 21-jarige Zakaria A. heeft wel de moeite genomen om naar de zitting te komen. Advocaat Ausma die de pizzakoerier vertegenwoordigt, heeft geen problemen met het verzoek van de tegenstander.

Op 4 juli werd er op de Atlasdreef geschoten. Er waren veel getuigen maar schutter en slachtoffer waren lang spoorloos. De rechtbank wijst nog 2 getuigen toe. Zo worden beide verdachten in elkaars zaken gehoord als getuige. De twee zaken tegen deze 2 verdachten worden op 28 april na elkaar behandeld. Iedere verdachte krijgt anderhalf uur van de rechtbank. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

16 oktober 2014 Schietende pizzakoerier

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.