Over het verse bloed op de sokken van de verdachte van de moord op de kaasboer

beukstraat.jpgUTRECHT – De rechtbank houdt de 47-jarige  Andre F. opnieuw binnen.  De rechtbank wil F. zelfs niet toestaan dat hij formeel alvast zijn openstaande straffen gaat uitzitten, iets wat advocate Ten Berge voorstelt.

Beukstraat

Volgens Ten Berge is de zaak nog lang niet rond. De kaasboer Kees Witteveen kan in zijn woning aan de Beukstraat op 15 mei best door iemand anders zijn gedood, stelt Ten Berge. De rechtbank ziet toch nog voldoende gronden en bezwaren het voorarrest van F. te verlengen.

Pieter Baan

Verder gaat de afhandeling van de zaak tegen F. lang niet zo snel als de rechtbank zou willen. Het  rapport van het Pieter Baan Centrum is nog niet klaar.

De advocate krijgt vandaag wel de kans om wensen in te dienen., Zij heeft nogal wat aan te merken op het werk van de politie. Een agent heeft opgeschreven dat F. op de tap zegt dat hij  met een rots heeft geslagen. F. ontkent dat.  Een echte deskundige gaat uitzoeken wat F. precies zegt op de tap.

bloed

Ook vindt Ten Berge dat de politie bij de verhoren de fout in is gegaan. Er is een zak met bebloede kleding van F. gevonden. Op die kleding zat ook DNA van de kaasboer.  Dat kan ook, want F. heeft het lijk van de bejaarde kaasboer gevonden. Maar nu hebben de agenten tijdens de verhoren. tegen F. gezegd dat hij  door vers bloed gelopen.

Dat is niet zo. En daarmee is de politie de fout in gegaan. De sokken van F. in die zak worden nu onderzocht.  De zaak gaat na 25 maart  verder met een nog 1 regiezitting. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

14 november  2014 Een klein gelukje voor de verdachte van de moord op de kaasboer

31 oktober Een kleinigheidje  voor de verdachte van de moord op de kaasboer

28 oktober 2014 De verachte van de moord op de kaasboer gaat naar het Pieter Baan

15 september 2014 Alvast 5 jaar voor de verdachte van de moord op de kaasboer

28 augustus 2014 Eis 5 jaar voor bijzaken voor de verdachte van de moord op de kaasboer

25 augustus 2014 Nog 2 zaken voor de verdachte van de moord op de kaasboer

5 augustus 2014 De moord op de kaasboer aan de Beukstraat de verdachte heeft belangrijker zaken te doen

30 mei 2014 De moord op de kaasboer in de Beukstraat 3 maanden

23  mei 2014 De moord op de kaasboer in de Beukstraat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.