Prominent Motorclublid

angels_reasonably_small (1)UTRECHT – De officier van justitie eist 10 maanden gevangenisstraf tegen de 53-jarige Nicolaas van der M. uit Amersfoort. Van der M. en zijn medeverdachte,  die 1 jaar zou moeten zitten, hebben in cocaïne gehandeld volgens het OM.

Hells Angels

M.  is bestuurslid van motorclub Hells Angels Chapter Barneveld. Hij heeft zich volgens het OM bovendien schuldig gemaakt aan diefstal in vereniging van oude metalen en plastic.

cocaïne

Na een bezoekje van een drugsafnemer aan het prominente motorclublid, zijn bij doorzoeking van de auto van deze klant pakketten cocaïne in beslag genomen. De afnemer heeft in zijn verhoor bevestigd dat hij de cocaïne kort voor zijn aanhouding bij verdachte kocht. Ook de partner van de cocaïnehandelaar verkocht, bij diens afwezigheid, coke. Dat is naar voren gekomen uit onderzoek naar en verhoren van enkele andere afnemers van cocaïne.

prominent

Het prominente motorclublid wordt ook verdacht van het meermalen medeplegen van diefstal van oude metalen en plastic. Uitspraak 2 maart. (rechtbankblog)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.