Geen kampioensfeest voor PSV AJAX relschoppers

PSVDEN BOSCH  – De officier van justitie geleidt een 26-jarige man uit
Tilburg voor de rechter commissaris. De Tilburger zou op 1 maart tijdens de rellen na afloop van PSV-Ajax een steen in de richting van een ME’er hebben gegooid.

PSV 

De politie pakte na de 6 PSV supporters op. De andere relschoppers zijn na verhoor in vrijheid gesteld. De meerderjarige relschoppers krijgen een stadionverbod en mogen niet aanwezig zijn bij het eventuele kampioensfeest van PSV.

kampioensfeest

De verdachten van de rellen rondom PSV- Ajax en alle andere mensen die de komende weken tijdens voetbalwedstrijden ongeregeldheden veroorzaken zullen een verbod krijgen om bij het mogelijke kampioensfeest van PSV aanwezig te zijn, daarnaast zullen ook zij een stadionverbod krijgen.

camerabeelden

De politie verwacht de komende tijd meer aanhoudingen te doen. Met behulp van videobeelden, waarop geweld tegen agenten te zien is, hoopt de politie de identiteit van andere relschoppers te achterhalen. Het OM roept relschoppers op zich te melden bij de politie. Want klinkt het dreigend: Als mogelijkeverdachte zich niet melden kan er over gegaan worden tot het openbaar maken van de beelden. (rechtbankblog)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.