Holleeder veroordeeld voor bedreigen Peter R de Vries

peter-persfoto-twitter (1)HAARLEM – De rechtbank veroordeelt Willem Holleeder tot 46 dagen gevangenisstraf voor het bedreigen van Peter R. de Vries. Holleeder ging in zijn proeftijd bij De Vries in Mijdrecht langs om zijn beklag te doen over de film over de Heinekenontvoering.

Peter R de Vries

De officier had geëist dat Holleeder voor het overtreden de schorsingsvoorwaarden 1095 dagen zou moeten uitzitten. De rechtbank stelt de schade voor Holleeder vast op 90 dagen. De rechtbank speekt Holleeder vrij van afpersing en bedreiging in het zogenaamde Andes onderzoek. In die zaak had het OM 1,5 jaar geëist. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

23 januari 2015 Willem Holleeder blijft alleen

7 januari 2014 Een live twitterend parket over de zaak tegen Willem Holleeder

29 december 2014 Holleeder raadkamer

16 december 2014 Holleeder binnen met de Kerstdagen

lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.