Voorgeleiding jeugdspelers Ajax mogen naar huis

ajaxAMSTERDAM – De officier van justitie stuurt 3 jeugdspelers van voetbalclub Ajax naar huis. Een 18-jarige spelers blijft verdacht van het mishandelen van een politievrouw. Hij moet later voor de rechter verschijnen.

Ajax

De 3 spelers werden in de cel gegooid nadat er een vrouw die later agente bleek te zijn was mishandeld nadat ze had getoeterd.

De vrouw heeft zich niet bekendgemaakt als agente en heeft geen botbreuken opgelopen. Verder heeft de man het slachtoffer niet uit de auto gesleurd zoals sommige media melden. De 18-jarige man zal daarom gedagvaard worden voor gewone mishandeling. Omdat de 18-jarige man geen strafblad heeft, is hij met een dagvaarding heengezonden zoals gebruikelijk is.

geen verdachten

De andere twee Ajaxspelers van 18 en 19 jaar zijn heengezonden zonder dagvaarding omdat zij niet betrokken zouden zijn bij de mishandeling. Zij zijn geen verdachten meer en worden niet vervolgd

Ajax heeft de 3 jeugdspelers geschorst voor het spelen van wedstrijden.(rechtbankblog)

Een gedachte over “Voorgeleiding jeugdspelers Ajax mogen naar huis”

  1. Eeuwig voetbal verbod voor deze Marokkaanse jongens die zich “typisch” gedragen alsof ze een kansloze toekomst hebben. (Iets over mensen niet over een kam scheren…..)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.