Een hoerenloper in een D66 Trui die is aangeleverd door Alberto Stegeman

ZcnntXx0UTRECHT – De 48-jarige Winston komt uit de cellengang in een trui met daarop de tekst D66 Nieuwegein. Het is een kledingkeuze die vragen oproept.  Het was natuurlijk verkiezingstijd maar de rechtbank is een vreemde plek om stemmen te werven. Wellicht heeft hij van Geert Wilders gehoord dat alle rechters D66 stemmen en wil hij zo zijn vrijheid afdwingen.

hoerenlopers

Dat is vandaag een kansloze missie hoewel Winston tot een nieuw soort verdachten behoort. Het OM zit bovenop hoerenlopers zeker als 15-jarige meisjes het slachtoffer zijn. En zeker als ze zijn aangeleverd door Alberto Stegeman

moeder

De D66 rechters moesten nog even wennen aan het nieuwe Nederland van het OM. Die waren net op de vingers getikt door Europa omdat ze nooit iemand vrijlaten uit voorarrest.  De collega hoerenloper werd door advocaat Vingerling vrolijk vrij gekletst. Het OM ging in hoger beroep. Het hof sloot deze 51-jarige recidivist, wiens verdrietige moeder op de publieke tribune zit toch maar weer op

pooier

Voor wie het hele clubje, met 23-jarige pooier, bij elkaar ziet is meteen duidelijk waarom de officier ervan walgt dat een 15-jarig meisje wordt bestegen door deze 2 heren. Daar helpt geen D66 trui. De hele club gaat nog 3 maanden naar binnen. De zaak gaat verder op 9 juni. (rechtbankblog)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.