Regie Geert Wilders

Geert WildersDEN HAAG – Bij de rechter commissaris is een regiezitting in de zaak tegen de Geert Wilders. Het is nog niet bekend wanneer dit spektakel inhoudelijk losgaat.

Geert Wilders

Geert Wilders wordt vervolgd op verdenking van belediging van een groep mensen op grond van ras en aanzetten tot discriminatie en haat. Dit vanwege zijn uitlatingen over Marokkanen op 12 en 19 maart 2014 in Den Haag.

Bij de rechter commissaris is een besloten bijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst is met name gesproken over het indienen van onderzoekswensen door de verdediging. In mei is er een volgende besloten regiebijeenkomst. (rechtbankblog)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.