26 hennepkwekerijen eis 3 jaar

hennepbladUTRECHT – Van Almere tot Zwartsluis overal in Nederland rundie  Xieja Y. hennepkwekerijen. De politie vond er 50 in dit grote onderzoek. De officier schrijft er 26 toe aan de 40-jarige Chinees.

hennep

De rechtbank liet Y. in februari gaan om het milieu te sparen. De advocaat kon namelijk geen  digitale dossiers mee naar de gevangenis nemen, omdat smartphones en laptops daar verboden zijn. En de rechtbank vond het zonde om al dat papier uit te printen. Y. mocht naar huis.

Maar nu de officier 3jaar eist, lijkt het waarschijnlijk dat Y. over een tijdje weer binnen zit. (rechbankblog)

lees ook

3 februari 2015 Een milieuvriendelijke schorsing

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.