Bedreiger advocaat Gerard Spong naar psychiatrisch ziekenhuis

gerard-spong_thumb.jpgAMSTERDAM – De rechtbank stuurt de 57-jarige Ronald ten C.  in ieder geval 1 jaar naar een psychiatrisch ziekenhuis. C. heeft onze enig overgebleven nationale topadvocaat Gerard Spong met de dood bedreigd.

Gerard Spong

De verdachte is een vaste klant in de psychiatrie hij is de afgelopen maanden onderzocht in het Pieter Baan Centrum . Toch voelde Spong die het nodige gewend is aan bedreigingen, zich ernstig bedreigd door deze patiënt. Spong deed aangifte omdat de bedreigingen ondertekend waren met een dienaar van God.

Het OM had deze straf al geëist.  (rechtbankblog)

lees ook

13 november 2014 Bedreiger Gerard Spong naar Pieter Baan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.