Doodslag tijdens de Meerpaaldagen in Dronten eis 9 jaar

akif korkmazLELYSTAD – De officier van justitie eist 9 jaar gevangenisstraf tegen de 20-jarige Juliano S. uit Lelystad wegens doodslag. S. zou tijdens de Meerpaaldagen in Dronten de 17-jarige Akif Korkmaz uit die plaats hebben doodgestoken.

 

Akif Korkmaz

Tijdens de Meerpaaldagen onstond er ruzie tussen 2 groepen. S. was met  4 vrienden. S. heeft een mes bij zich. Hij zegt het slachtoffer op hem af kwam en hem wilde slaan.

De officier ziet dat anders. Voor het bewijs in deze zaak baseert de officier zich op de getuigenverklaringen, de verklaringen van de verdachten, het forensisch onderzoek en de camerabeelden. Geen van de getuigen heeft het daadwerkelijke steken gezien, maar vastgesteld is dat er meerdere malen een beschadiging aan het T-shirt van het slachtoffer is toegebracht door een scherp voorwerp, op het lemmet van het zakmes bloed is aangetroffen van het slachtoffer en op het heft van het mes DNA is aangetroffen van de verdachte.  (rechtbankblog)

lees ook

20 januari 2015 Steekpartij Dronten

13 oktober 2014 Voorgeleiding dodelijke steekpartij Dronten verdachte blijft binnen

10 september 2014 Dodelijke steekpartij Dronten 3 verdachten vrijgelaten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.