Verdachte moord Fransis Plompen blijft in bewaring

20150210_144909(0)UTRECHT – De rechter commissaris in Utrecht heeft dinsdag 30 juni een 49-jarige man uit Langbroek  2 weken in bewaring gesteld. De Langbroeker wordt verdacht van de moord op zijn echtgenote, de 49-jarige Fransis Plompen uit Langbroek.

lerares

De politie vond op 25 juni het lichaam van de vrouw in de woning aan Bovenwijkerweg. De vrouw was neergestoken. De man meldde zich later bij de politie. De moord zorgde onder meer voor groot verdriet op het Minkema College in Woerden waar het slachtoffer al jaren lang een zeer populaire lerares Frans.

De aanhouding was vrijdag al getoetst door de rc.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.