OM beschuldigt Utrechter van 5 aanrandingen en 1 verkrachting

20150210_144909(0)UTRECHT – De rechtbank houdt de zaak tegen de 41-jarige Ferdinand K. uit Utrecht aan. K.  zou tussen 24 oktober en 7 december in Utrecht 6 vrouwen hebben lastig gevallen.

De aanrander benaderde de vrouwen van achter op zijn fiets Hij volgde de vrouwen en probeerde ze tot seksuele handelingen te dwingen. K. werd op 7 december aangehouden toen hij vrouwen had aangevallen op de  Douwes Dekkerstraat en de Steiin straat.

K. is niet op de zitting. Zijn advocate Tesse Heijemerink vertelt dat K. met haar heeft afgesproken dat hij niet naar deze zitting zou komen. K. wordt de komende maanden geobserveerd in het Pieter Baan Centrum.  De volgende pro forma zitting is op 30 mei.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.